Afgelopen dinsdag is de trailer van Creed uitgebracht. Een spin-off van de welbekende Rocky films die het verhaal vertelt over de zoon van Apollo Creed (in de Rocky films bekend van de rivaliteit en vriendschap met Rocky). Zijn zoon, Adonis Creed wilt het liefst in de voetsporen van zijn vader treden. Helaas kan hij hiervoor niet op de steun van zijn familie rekenen, die hier fel op tegen zijn.

In de trailer zien we natuurlijk de nodige train- en boksscenes. Maar buiten dat zien we ook mooie beelden van de stad Phildelphia waar het verhaal zich afspeelt.

De film is geregisseerd door Ryan Coogler die je misschien kent van zijn zeer goed ontvangen debuut Fruitvale Station. De hoofdrol wordt vertolkt door Michael B. Jordan als Adonis Creed (Fruitvale Station, The Wire) en natuurlijk kruipt Sylvester Stallone weer in de huid van Rocky die deze keer de taak van trainer op zich neemt.

De film komt in Nederland pas uit op 21 januari 2016, maar als boksfanaat kijk er nu al naar uit. Houd voor nieuws over deze release Cine in de gaten zodat je niks mist.