Comic Con 2016 trailers: Het beste van dit jaar

 

Comic Con lijkt ieder jaar meer om films te gaan draaien. En dit jaar zien we in San Diego dus meer dan ooit filmnieuws voorbij komen. Dat betekent ook een flink aantal nieuwe trailers van films die voor het eerst getoond worden. We hebben de beste trailers van Comic Con 2016 voor je verzameld.

Wonder Woman trailer

Wonder Woman komt volgend jaar zomer pas, maar nu al kunnen we van de eerste trailer genieten. Thanks to Comic Con.
Suicide Squad Comic Con Remix Trailer

Over een paar weekjes is het zover, dan kunnen we massaal naar Suicide Squad. De hype is al flink opgebouwd, ook op de Cine redactie, en deze wilden we je dan ook niet onthouden. Squaaaad!
Doctor Strange trailer

We zagen eerder al een trailer van Doctor Strange, maar deze tweede trailer laat weer een hoop goeds zien. Er gaat flink uitgepakt worden als het gaat om special effects. Voorbeeld? Een in elkaar vouwende stad. Yep, Doctor Strange wordt absoluut strange.
Fantastic Beasts and Where To Find Them trailer

Ook voor Fantastic Beasts and Where To Find Them hebben we al een trailer voorbij zien komen, en net als de vorige zal onderstaande weinig loslaten over het plot. Iets dat wat mij betreft een goede zaak is. Deze trailer draagt bij aan de verwachtingen die aan het opbouwen zijn rond deze film. Check hem hieronder.
Justice League trailer

Warner Bros noemt het geen trailer maar een special footage reel, maar we willen hem je niet onthouden dus bij deze als extraatje. Justice League wordt het nieuwe project van Zack Snyder na Batman vs Superman en het is duidelijk dat hij nog steeds geen groot voorstander van kleur is. Het hele DC universum wordt opgetrommeld.
Vind ons: