Nu aan het lezen:

Comic Con 2015: wat kunnen we qua films verwachten?

Comic Con 2015: wat kunnen we qua films verwachten?

Woensdag gaat in de VS de jaarlijkse Comic Con weer van start. De San Diego Comic Con 2015 zal weer voor een groot deel bestaan uit -inderdaad- nieuws omtrent comics in welke vorm dan ook. Maar ook films, series en boeken die niet in die categorie vallen krijgen daar steeds meer een plaats. Er zal dan ook genoeg te zien zijn rondom nieuwe films, met daarin een aantal verrassende titels die je niet meteen op deze conferentie zou verwachten. Wat gaan we zien op Comic Con 2015 wat betreft films?

Star Wars: The Force Awakens

De nieuwe episode van Star Wars gaat Star Wars: The Force Awakens heten en J.J. Abrams is op Comic Con aanwezig. Dat betekent volop speculatie; gaan we iets van de nieuwe Star Wars zien? De verwachting is dat er in ieder geval een trailer beschikbaar komt.

Mockingjay – Part 2

Mockingjay – Part 2 is het tweede deel van deze Hunger Games serie en de fans wachten massaal op meer beelden van dit vervolg. Het eerste deel was niet mijn ding maar dat zal met smaak te maken hebben – er zijn immers hordes fans die na deel 1 niet konden wachten op het vervolg, ook omdat het verhaal uiteraard nog niet klaar was.

The Hateful Eight

We schreven al eerder of Tarantino’s nieuwe film The Hateful Eight. De man zelf zal acte de presence geven op het podium van Comic Con 2015 en hij heeft geheim gehouden welke acteurs uit de film hem zullen vergezellen. De verwachting is ook dat er weer nieuw beeld of een nieuwe trailer te zien zal zijn.

Batman v Superman- Dawn of Justice

Batman v Superman

De strijd tussen Marvel en DC gaat onverminderd verder als het aankomt op superhelden films. Hebben we binnenkort Marvel’s Ant-Man in de bioscopen, in 2016 zet DC vol in op Batman v Superman. We hopen ook daarvan de eerste beelden te kunnen laten zien.

Warcraft

Regisseur Duncan Jones is bekend van onder andere het fantastische Moon en zijn volgende project is de eerste Warcraft film. Het ongelofelijk succesvolle spel krijgt volgend jaar dus een verfilming en Jones is aanwezig op Comic Con 2015 om wellicht iets te laten zien?

We houden je op de hoogte van het filmnieuws tijdens Comic Con 2015. Niets missen? Like ons op Facebook.

Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken