Central Intelligence [trailer]

 

Als je Kevin Hart of Dwayne Johnson op Instagram volgt heb je al het een en ander kunnen mee krijgen van hun aankomende film Central Intelligence. Voor die enkeling zonder Instagram is er nu dan ook de officiële trailer.

Kevin Hart en Dwayne Johnson hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Eerder dit jaar hebben we Johnson al kunnen zien in de hitserie Ballers en de kaskraker San Andreas. Kevin Hart was ondertussen bezig met de opnames van zijn aankomende film Ride Along 2 en met voorbereidingen voor zijn wereld tour What Now? Tussen al deze werkzaamheden door hebben ze ook nog tijd weten te vinden om samen een film te maken. In Central Intelligence speelt Kevin Hart een accountant die ooit de populairste jongen van de school was maar nu een saai leven op kantoor leidt. Dwayne Johnson, ooit de ‘dikke jongen’ van de school is nu CIA agent en op een gevaarlijke missie. Hij roept de hulp in van Kevin Hart en samen zullen ze er alles aan moeten doen om de wereld te redden.

De regie van de film wordt verzorgd door Rawson Marshall Thurber, bekend van We’re The Millers. Naast Dwayne Johnson en Kevin Hart zien we ook Aaron Paul (Breaking Bad) en Amy Ryan (Birdman) een rol vervullen.

We zullen nog eventjes moeten wachten, want Central Intelligence draait pas vanaf 16 juni 2016 in de bioscoop. Tot die tijd kan je genieten van de trailer hieronder.
Vind ons: