Nu aan het lezen:

Cannes 2016: Een voorbeeldige Kristen Stewart in Cafe Society

Cannes 2016: Een voorbeeldige Kristen Stewart in Cafe Society

 

De openingsfilm op Cannes 2016 is Cafe Society, zoveel wisten we al. Woody Allen is wat mij betreft dan ook een regisseur bij uitstek om een festival te openen. De hoofdrollen in de film zijn voor Jesse Eisenberg en Kristen Stewart, en vandaar zien we die twee in nieuwe beelden uit de film.

De Cafe Society trailer liet onlangs al zien dat we een warme, jaren ’30 sfeer kunnen verwachten. En dat wordt met onderstaande beelden verder onderstreept. We zien een voorbeeldige Stewart – en hoewel ik haar graag zie in rollen als Into The Wild en American Ultra, ben ik ook erg benieuwd naar haar karakter in Cafe Society. Ze zit naast deze film overigens ook in de competitie-film Personal Shopper. Druk festival voor haar dus. Volgende maand gaan we de film natuurlijk voor je zien.

Beelden: Indiewire.com

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken