Nu aan het lezen:

Cannes 2016: The Red Turtle trailer

Cannes 2016: The Red Turtle trailer

 

J A. Michaël Dudok de Wit draait dit jaar mee in het Un Certain Regard programma op Cannes en zijn The Red Turtle heeft vandaag een trailer gekregen. Later deze week gaat de film in de Franse kustplaats in premiere maar voor nu hebben we dus alvast een fijn voorproefje.

Er zijn twee dingen die je kunt concluderen op basis van de The Red Turtle trailer. De film bevat geen enkele dialoog. En het is misschien wel het mooiste stukje film dat we hier in Cannes gaan zien tijdens het festival. De handgetekende stijl is nieuw voor Studio Ghibli en het is mooi om te zien dat ze dat aandurven. Alhoewel, met deze stijl kun je eigenlijk niet fout gaan. Wat ziet het er fantastisch uit.

Het verhaal draait om een schipbreukeling die op een eiland terechtkomt dat enkel wordt bewoond door dieren. Onder andere een rood schildpad inderdaad. De man leert in isolatie te leven totdat er een vrouw aan komt drijven.

The Red Turtle trailer:

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken