Now Reading:

Cannes 2016: Eerste beelden van Paterson (Adam Driver)

Cannes 2016: Eerste beelden van Paterson (Adam Driver)

 

Regisseur Jim Jarmusch geeft flink acte de présence tijdens het Cannes film festival. Zowel zijn documentaire over The Stooges, Gimme Danger, en zijn film Paterson gaan er in premiere. Van laatstgenoemde hebben we vandaag de eerste beelden.

Adam Driver speelt de hoofdrol in de film als Paterson. Hij deelt zijn naam met het kleine dorpje waar hij woont. Iedere dag volgt hij een dagelijkse routine: als buschauffeur observeert hij de stad door de voorruit en luistert hij naar de fragmenten van conversaties om zich heen. Hij schrijft gedichten. Drinkt één biertje. Gaat naar huis naar zijn vrouw – die is compleet het tegenovergestelde en lijkt iedere dag haar ambities verder omhoog te schroeven. Paterson zal, afgaande op de eerste beelden, een dromerige film worden die het vooral moet hebben van sfeer en de mooie beelden. Een film die de tijd voor heel even zal vertragen.

Hieronder de eerste clips van Paterson:


Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.