Now Reading:

Blade Runner 2 krijgt met Sylvia Hoeks een Nederlands tintje

Blade Runner 2 krijgt met Sylvia Hoeks een Nederlands tintje

 

Het houdt maar niet op met het nieuws omtrent Blade Runner 2. Een week geleden werd bekend dat de film eerder verschijnt, in de herfst van 2017. Daarna wisten we te melden dat Ana de Armas (Knock Knock) aan de toch indrukwekkende cast (Robin Wright, Dave Bautista en Ryan Gosling) werd toegevoegd. Vandaag wordt het allemaal nog een beetje mooier met een Nederlandse inbreng aan Blade Runner 2: Sylvia Hoeks heeft namelijk een rol gescoord.

“Sylvia is a radiant talent, a tremendous actress with great appeal in a wide variety of roles”, zo meldt de productiemaatschappij in een persbericht. Hoeks is actrice en model – en is qua films vooral bekend van haar Gouden Kalf-rol Duska, en rollen in Tirza, Het Meisje en de Dood. Het is nog onduidelijk welk personage Hoeks gaat spelen, maar ze wordt aan de cast toegevoegd als leading role.

Denis Villeneuve (Sicario, Prisoner) zal Blade Runner 2 regisseren, waar ook de regisseur van het origineel, Ridley Scott, bij betrokken zal zijn. Harrison Ford keert terug als Rick Deckard in een film die ‘enkele tientallen jaren’ na het origineel zal afspelen.

Als er deze week nóg meer bekend wordt, dan zitten we er bovenop.

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.