Super Bowl Sunday. Voor footballfans de belangrijkste avond van het jaar, maar ook een avond waarop de grote studio’s trailers voor hun blockbusterfilms voor het eerst laten zien. Wij hebben de belangrijkste film- en serietrailers voor je op een rij gezet.

Solo: A Star Wars Story

De productie voor deze film verliep niet vlekkeloos, maar de trailer is er dan eindelijk toch. De verwachtingen zijn hoog, de trailer mysterieus. We spelen hier wel een klein beetje vals, dit is namelijk niet de Super Bowl-trailer, maar de officiële trailer.  24 mei in de Nederlandse bioscopen.

 

Mission: Impossible – Fallout

De film die verantwoordelijk is voor Henry Cavills rare Supermanlip heeft nu ook een trailer. Mission Impossible zit inmiddels alweer bij het zesde deel, maar heeft nog steeds dezelfde energieke uitstraling als voorheen. Hoe meer stunts, hoe beter.  2 augustus in de Nederlandse bioscopen.

 

Jurassic World: Fallen Kingdom

Na het succes van Jurassic World was het natuurlijk een kwestie van tijd voordat er een vervolg zou komen. De trailer heeft iets meer van de enge toon uit de oude films te pakken, terwijl de personages terugkeren naar het eiland waar het in de vorige film niet helemaal goed ging. 7 juni in de Nederlandse bioscopen.

 

The Cloverfield Paradox

Misschien wel de meest indrukwekkende stunt komt van Netflix, die niet alleen een nieuw deel in de Cloverfield-reeks aankondigde, maar deze ook meteen na de Super Bowl beschikbaar stelde voor abonnees. Lees er hier meer over. Nu te zien op Netflix.

The Avengers: Infinity War

Het was niet de eerste trailer voor deze film. Mocht je hem gemist hebben, dan werd je er tijdens de Super Bowl nog even aan herinnerd. Een beetje als Captain America: Civil War, maar dan met nog meer helden (Spiderman! Guardians!) en een prominente rol voor Thanos (eindelijk!).

 

Westworld

https://youtu.be/qUmfriZoMw0

Het tweede seizoen van de populaire HBO-serie komt er eindelijk aan. Het het ziet er indrukwekkend uit. Wij van Cine kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe dit zal aflopen. Vanaf 22 april online op HBO. 

 

Castle Rock

https://youtu.be/fwmhiqUPa28

Wat krijg je als je Stephen King, streamingsdienst Hulu en J.J. Abrams bij elkaar zet? Het antwoord is Castle Rock. De serie verbindt veel van Kings verhalen en personages met elkaar, en alhoewel het nog niet helemaal duidelijk is waar de serie over gaat, zijn er al wel een aantal hints van wat ons te wachten staat. De serie staat voor zomer 2018 in de planning, maar het is nog even de vraag hoe we deze serie in Nederland kunnen kijken.