Now Reading:

Angry Birds trailer

 

Het begon allemaal in 2009 met een onschuldig spelletje dat snel in populariteit steeg. Ruim 6 jaar later zijn er 14 variaties op de oorspronkelijke game uitgebracht, is er merchandise, knuffels, en nog veel meer Angry Birds gekheid. Tja, dan kan een film natuurlijk niet achterblijven.

De trailer van Angry Birds ziet er veel belovend uit. Het verhaal speelt zich af op Bird Island waar alle inwoners een onbezorgd leven lijden en weinig zorgen lijken te hebben. Ze zijn vriendelijk en sociaal, op een paar na. Eén van de zogeheten Angry Birds is Red. Hij wordt na de zoveelste woede-uitbarsting door de rechter veroordeeld tot het volgen van therapie.

Grote namen hebben zich verbonden aan de film. Red wordt vertolkt door Jason Sudeikis en ook Peter Dinklage en Keegan-Michael Key verleenden hun stem voor deze kleurrijke animatie film.

Het geheel werd geregisseerd door Fergal Reilly en Clay Kaytis. Beide beginners op het vlak van regie maar toch een imposante titellijst achter hun naam. Een must-see zoals het er nu naar uit ziet. Bekijk de Angry Birds trailer:

Still credits: Mouthshut.com

Written by

Dol op films, voornamelijk de net niet mainstream varianten waarbij je met meer vragen naar buiten komt dan dat je naar binnen ging. Stiekem fan van Sandra Bullock en Matthew McConaughey. Laat zich graag vervoeren naar andere landen door regisseurs als Zhang Yimou, Alfonso Cuarón en Baz Luhrmann. Geniet soms ook van films als Iron Man, Star Wars, Mary Poppins en The hunger games (niet doorvertellen hoor).

Input your search keywords and press Enter.