Gisteren hadden we al goed nieuws omtrent Blade Runner 2. De releasedatum werd naar voren gehaald: van januari 2018 naar oktober 2017. En dat is niet het enige goede nieuws van deze week wat betreft de film die met steeds meer hype omgeven wordt.

Ana de Armas heeft zich namelijk bij de toch al indrukwekkende cast gevoegd. Naast de terugkeer van Harrison Ford gaan we onder andere Robin Wright (House of Cards), Dave Bautista (Spectre) en Ryan Gosling (Drive) zien. Met de Armas wordt die cast nog een beetje mooier. Letterlijk: want de Armas valt het afgelopen jaar op met haar mooie en oprechte verschijning. En ondanks dat de films waaraan ze meewerkte, zoals Knock Knock, behoorlijk flopten – was dat aan haar niet te wijden. De Armas imponeert, en is een van de vrouwen to watch in de komende jaren.

ana-de-armas

Waar de aankondiging van de opvolger van Blade Runner in eerste instantie sceptisch werd ontvangen, zorgen de recente ontwikkelingen voor een duidelijke ommekeer. We zijn benieuwd tot welke hoogten dit project kan gaan stijgen.