American Ultra trailer

Blowende winkelbediende turns-geheimagent-turns-stoned paranoïde doelwit van huurmoordenaars. Dat is ongeveer het plot dat je kunt verwachten van American Ultra. De jongen (gespeeld door Jesse Eisenberg) zien we in het begin van American Ultra trailer twee mensen omleggen, vanuit een reflex lijkt het wel. Als hij zijn stoner vriendin opbelt om dat te vertellen zegt ze ’that’s awesome’. Klinkt als een rol voor de fantastische Kristen Stewart toch? Dat dacht de regisseur dus ook. De regisseur is overigens Nima Nourizadeh, bekend van Project X. Als dat geen garantie is voor een film met veel energie…

De combinatie van blowen, paranoïde gedrag in een komische setting hebben we al wel vaker gezien. En eerlijk gezegd had ik gehoopt dat American Ultra dat komische aspect wat achterwege zou laten. Maar nu ik de trailer heb gezien lijkt de combinatie toch wel weer goed uit te pakken. Verwacht wel meer een avondje entertainment dan diepe cinema waar je nog uren over door kunt praten, maar dat is ook helemaal niet erg.

Zelf oordelen? De American Ultra trailer zie je hieronder, aan het einde van de zomer moet de film in de bioscopen draaien.

Vind ons: