Now Reading:

Alice through the looking glass

Alice through the looking glass

 

Over iets minder dan 2 maanden kun je weer genieten van de Mad Hatter, de White & Red Queen, Chesire Cat en alle andere vrienden en vijanden van Alice Kingsleigh. Reden genoeg voor Disney om een nieuwe trailer uit te brengen.

De film is -net als het eerste deel- geregisseerd door Tim Burton en dus mogen wij genieten van o.a. Johnny Depp en Helena Bonham Carter in een kleurrijk en psychedelisch spektakel. In het verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek van Lewis Carroll, keert Alice terug naar Wonderland om de Mat Hatter te redden.

Interessant feitje; dit was voor Alan Rickman de allerlaatste film waar hij aan meewerkte. Weliswaar verleende hij alleen zijn stem — hij brengt de Blue Caterpillar geheel op eigenwijze tot leven.

 

Written by

Dol op films, voornamelijk de net niet mainstream varianten waarbij je met meer vragen naar buiten komt dan dat je naar binnen ging. Stiekem fan van Sandra Bullock en Matthew McConaughey. Laat zich graag vervoeren naar andere landen door regisseurs als Zhang Yimou, Alfonso Cuarón en Baz Luhrmann. Geniet soms ook van films als Iron Man, Star Wars, Mary Poppins en The hunger games (niet doorvertellen hoor).

Input your search keywords and press Enter.