Nu aan het lezen:

​Tom Hardy is giftig in eerste teaser Venom

​Tom Hardy is giftig in eerste teaser Venom

Gisteren werd aangekondigd dat we vandaag de eerste beelden van Sony’s Venom te zien zouden krijgen en voilà, de trailer is er!

De laatste keer dat we deze populaire antagonist van Spiderman zagen was in Spiderman 3 van Sam Raimi, op zijn zachts gezegd een van minder geslaagde films van de franchise. Na de succesvolle Spiderman-reboot Spiderman: Homecoming was het natuurlijk niet gek om te denken dat Venom misschien ook een herkansing zou krijgen, al is het nog onduidelijk in hoeverre de film onderdeel is van de Marvel Cinematic Universe.

Er is nog geen synopsis over waar de film precies over zal gaan en beelden van Hardy als Venom zitten ook nog niet in deze teaser-trailer, maar onze aandacht heeft de film zeker.

De cast van de film mag er ook best zijn. Tom Hardy kruipt in de slijmerige huid van Eddie Brock AKA Venom en de supporting cast bestaat uit Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate en Riz Amhed. We zijn ook heel benieuwd of Carnage, de psychopathische symbioot die zich hecht aan seriemoordenaar Cletus Kasady en voornaamste vijand van Venom in de film zal zitten, en wie deze rol zal vertolken.

Leuk? Deel het even!
Typ en klik enter om te zoeken