Nu aan het lezen:

The Weinstein Company haalt nog een film uit de planning

The Weinstein Company haalt nog een film uit de planning


The Weinstein Company lijkt in complete paniek. Zonder aankondiging verdwijnt de horror-thrillerfilm Polaroid ineens van de kalender. De film, die 22 november dit jaar in de Amerikaanse bioscopen zou moeten verschijnen, zou uitkomen door de filmmaatschappij.

Vorige maand deed The Weinstein Company hetzelfde met het Benedict Cumberbatch-drama The Current War. De film, die in Amerika zou verschijnen op 24 november, is ook naar een ongespecificeerde datum in 2018 verplaatst.

Dit alles lijkt allemaal te komen door de beschuldigingen van verkrachting en seksueel misbruik op Harvey Weinstein. Hij is samen met zijn broer Bob oprichter van The Weinstein Company en ook het eerdere Miramax. Veel Oscarwinnaars en films van Quentin Tarantino zijn door hem geproduceerd. The Weinstein Company heeft Harvey al ontslagen en denkt nu aan een naamsverandering.

De seksuele misbruikverhalen, die nu zelfs al weken het dagelijkse nieuws in Nederland domineren, lijken ook zeker het bioscoopbezoek te beïnvloeden. Amityville: The Awakening verscheen afgelopen weekend in wel 10 Amerikaanse bioscopen en wist het magere bedrag van $742 te scoren. Een nieuw dieptepunt, in een voorlopig steeds groter wordende put van dieptepunten.

Leuk? Deel het even!
Typ en klik enter om te zoeken