Nu aan het lezen:

Room (trailer)

Genomineerd voor de Man Booker Prize en alom geprezen voor de sprookjesachtige vertelwijze; Room van Emma Donoghue kwam in 2010 binnen. Reden voor Lenny Abrahamson (regisseur van o.a. Frank) om het verhaal te vertalen naar het witte doek.

Room gaat over Mom die samen met Jack in een kleine kamer woont. Jack is geboren en getogen in de kamer en kent geen andere wereld dan dat wat zijn moeder hem vertelt. Een ontsnapping lijkt niet te voorkomen, maar de vraag is of het oplevert wat beide personages er van verwachten.

De eerste trailer ziet er veelbelovend uit. Abrahamson bouwt voort op de romantische, verwonderlijke sfeer van het boek. Brie Larson heeft de rol van moeder bemachtigd en Jacob Tremblay kruipt in de rol van Jack.

De film zal in première gaan tijdens het aanstaande Toronto International Film Festival. Wanneer Room in de Nederlandse bioscopen zal draaien is nog niet bekend.

Image credit: buzzhub

Leuk? Deel het even!
Written by

Dol op films, voornamelijk de net niet mainstream varianten waarbij je met meer vragen naar buiten komt dan dat je naar binnen ging. Stiekem fan van Sandra Bullock en Matthew McConaughey. Laat zich graag vervoeren naar andere landen door regisseurs als Zhang Yimou, Alfonso Cuarón en Baz Luhrmann. Geniet soms ook van films als Iron Man, Star Wars, Mary Poppins en The hunger games (niet doorvertellen hoor).

Typ en klik enter om te zoeken