Nu aan het lezen:

Holland Animation Film Festival afgelast

Holland Animation Film Festival afgelast


Eind deze middag is op de website en de Facebook-pagina van het Holland Animation Film Festival (HAFF) een verrassende mededeling gepubliceerd. Het festival voor 2018 is namelijk, net iets meer dan twee maanden voordat het zou plaatsvinden, afgelast.

Spijtig voor de liefhebbers van animatiefilms en zonder meer ook voor de organisatoren. Het al meer dan dertig jaar oude festival lijkt wel terug te keren op de kalender in 2019.

Dat geldt niet voor directeur Gerben Schermer. Hij treedt na meer dan dertig jaar terug uit de organisatie van het HAFF. Dat lijkt niet helemaal vrijwillig te zijn gegaan. Een verschil van inzicht over het te voeren beleid wordt geciteerd als reden voor Schermers opstappen.

Het HAFF zal tussen 20 en 24 maart 2019 weer terugkeren in Utrecht. Mogelijk onder leiding van Peter Lindhout, die de positie van Gerben Schermer voorlopig overneemt. De competities van het festival van 2018 gaan ook niet door. Wat er met de deelnemers hieraan gebeurt, wordt niet duidelijk uit het bericht.

Zodra er meer nieuws bekend is lees je dat op Cine.

Leuk? Deel het even!
Typ en klik enter om te zoeken