Nu aan het lezen:

Eerste beelden van Day of the Dead: Bloodline

Eerste beelden van Day of the Dead: Bloodline

 

Een remake van Day of the Dead. Ik weet nog steeds niet of dat nu een goed idee is. Het werd in 2008 al een keer zonder al teveel succes geprobeerd. Maar in dit geval gaat het om een ‘reimagined’ versie van de film – en daarmee dus eigenlijk een nieuw deel in de serie. Day of the Dead: Bloodline zal het gaan heten en de film wordt gemaakt door The Corpse of Anna Fritz-regisseur Hèctor Hernández Vicens.

Set in a post-apocalyptic, zombie-filled world where a former med school student is tormented by a dark figure from her past. The only thing is, he’s a half-human, half-zombie hell-bent on destroying her world.

Bovenstaande premisse klinkt in ieder geval al heel anders dan de originele Day of the Dead en dus lijkt die film vooral gebruikt te worden als inspiratiebron voor de sfeer en de manier waarop het verhaal vertelt gaat worden. Een nieuw scenario maakt het spannender – al is de kans op slagen daarmee wellicht ook minder groot. De eerste beelden van Day of the Dead: Bloodline zijn vandaag vrijgegeven in de vorm van een still en een poster. Kun je nog niet zoveel meer mee dan enthousiasme opbouwen, maar dat is een goed begin.

Day of the Dead: Bloodline komt begin 2018 naar de bioscoop.

Leuk? Deel het even!
Typ en klik enter om te zoeken