Nu aan het lezen:

Cannes 2017: Eerste beelden Kristen Stewarts regiedebuut

Cannes 2017: Eerste beelden Kristen Stewarts regiedebuut

Cine X Cannes 2017 wordt
mede mogelijk gemaakt door:

 

Toen Kristen Stewart 11 jaar oud was schitterde ze in Panic Room, en vertelde tegen hoofdrolspeelster Jodie Foster dat ze ‘de jongste filmmaker ooit zou worden’. Haar grote doorbraak als actrice kwam echter eerder, en ging sneller dan ze verwacht had. Met als gevolg dat haar droom om te regisseren naar de achtergrond verdween, maar nooit helemaal uit haar hoofd ging.

Dit jaar op Cannes is het dan zo ver. Met Come Swim maakt ze haar regiedebuut en de (korte) film is behoorlijk positief ontvangen – aangezien de eerste films van A-sterren meestal enorm kritisch bekeken worden. De eerste beelden zijn er ook al. Het is heel kort, maar toch. Bekijk de video hieronder.

Come Swim bestaat uit twee delen, waarbij de eerste helft experimenteler is; het visualiseren van liefdesverdriet als vorm van depressie – met het tweede deel als het rationele gevolg. Waarom ik me in godsnaam zo raar gedragen? Een interessant project van Stewart dat later dit jaar in zijn geheel te zien zal zijn. Smaakt naar meer in ieder geval.

Leuk? Deel het even!
Typ en klik enter om te zoeken