Nu aan het lezen:

007 Update: nieuwe regisseur & vrouwelijke Bond?

007 Update: nieuwe regisseur & vrouwelijke Bond?

 

Veel te doen omtrent James Bond dit weekend. De langlopende serie zal vanaf de aankomende film weer een nieuwe fase ingaan. Sam Mendes, de regisseur die verantwoordelijk was voor de laatste twee films, maakte namelijk bekend dat hij niet langer zal werken aan Bond-films. Er moet dus een nieuwe regisseur komen. De reacties op dat nieuws zijn verdeeld: veel fans vinden het jammer, anderen roepen dat Skyfall en Spectre met James in een verdedigende rol teveel afweken van hoe 007 zou ‘moeten’ zijn, en zijn dus blij dat Mendes het hierbij laat.

Daarnaast is er ook veel te doen om James Bond zelf. Nadat Daniel Craig recentelijk aangaf ‘waarschijnlijk klaar te zijn met de films’, stroomt het suggesties over wie zijn opvolger zou moeten worden. Veel stemmen gaan vooral op voor Tom Hiddleston. Maar ook voor Idris Elba, die voor de hoognodige diversificatie zou zorgen.

Een nieuw hoofdstuk aan die discussie wordt dit weekend toegevoegd door Emilia Clarke. Clarke, oftewel Khaleesi, heeft zichzelf de afgelopen jaren opgewerkt tot lieveling van iedere Netflix-Game-of-Thrones-verslaafde. Zij heeft zich nu aangeboden om de eerste vrouwelijke Bond te worden. Jane Bond. Met Leonardo Di Caprio als Bond-boy.

Al met al veel te doen om de legendarische Bond-franchise dus. We zullen de komende maanden zien hoe dit alles zich gaat ontwikkelen, en hoe de nieuwe film uiteindelijk vorm zal krijgen. Daar valt op dit moment dus nog geen zinnig woord over te zeggen.

Leuk? Deel het even!
Typ en klik enter om te zoeken